KRUIDVAT NATURES VERNIEUWD EN UITGEBREID: MINIMAAL 95% INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG

Sfeerbeeld Kruidvat Natures NEDERLAND 3.jpg
  • jpg

Kruidvat maakt natuurlijke en duurzamere producten voor iedereen toegankelijk met het vernieuwde en uitgebreide assortiment van Kruidvat Natures. Een assortiment dat volledig past in de missie: Kruidvat wil dat iedereen zich mooi, goed en gezond kan voelen op een duurzamere manier. Kruidvat Natures geeft een goed gevoel voor jezelf en je lichaam. Het assortiment bestaat uit minimaal 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waarvan er altijd twee biologisch zijn. Alle ruim 30 producten zijn vrij van synthetische kleurstoffen en volledig vegan gecertificeerd. En dat voor een toegankelijke prijs. Het assortiment heeft bovendien een eigentijds design gekregen. Dit alles maakt dat het assortiment zeer geschikt is voor klanten die geïnteresseerd zijn in producten van natuurlijke en duurzamere aard. 

Skin care, natuurlijk!

Kruidvat Natures biedt een volledige skin care routine aan met producten die uit zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaan, minimaal 95%.

Start de dag op je allerbest met het reinigen van je huid met de Face Soothing Cleansing Bar (€4,99) van Kruidvat Natures. Dankzij de milde, zeepvrije formulering met bio melisse-extract en bio komkommerextract heb je een schone en frisse huid zonder dat deze trekkerig aanvoelt.

Ga hierna verder met een intensieve en langdurige hydratatie met het Hydra Plumping Face Serum (€6,99). De hydraterende ingrediënten in dit serum maken de huid voller, vullen fijne lijntjes en rimpels op en verstevigen je huid. Je komt glad en stralend voor de dag dankzij de formulering met aloë vera- en hibiscusextract. Hydrateer en verstevig de huid in de oogzone met de Pro-Age Eye Cream (€4,99) door middel van de formulering met rozenbottelolie, hibiscusextract, hyaluronzuur en vitamine C. Je kunt de crème zowel in de ochtend als in de avond gebruiken.

Sluit je ochtendroutine af met de Day Cream Moisturizing & Glow (€4,99) voor een gezonde en zachte glow dankzij de formulering met acaïbes- en aloë vera-extract, sheabutter, jojoba- en abrikoosolie en hyaluronzuur. Of kies voor de Day Cream Pro-age (€4,99) om je huid te verstevigen, revitaliseren en hydrateren. Deze crème corrigeert fijne lijntjes en rimpels voor een glad huidgevoel. Allemaal dankzij de effectieve formulering met rozenbottelolie, hibiscusextract, amandel-, babassu- en jojoba-olie! En natuurlijk niet te vergeten hyaluronzuur en vitamine C.

Kruidvat Natures Soothing Face Cleansing Bar.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Hydra Plumping Face Serum.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Moisture Glow Day Cream.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Pro-Age Eye Cream.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Pro-Age Day Cream.jpg
  • jpg

Tijd om te ontspannen

Niets kan je zo'n goed gevoel geven als een schone huid voor je gaat slapen. Verwijder je oogmake-up (en ja zelfs waterproof en longlasting) met de 2-phase Eye Make-Up Remover (€2,99) die mild en kalmerend voor je huid is. De remover bevat melisse- en komkommerextract, jojoba-, duindoorn-, en abrikoosolie. Gebruik de Micellair Water (€3,99) met melisse- en komkommerextract voor het verwijderen van make-up, vuil en onzuiverheden. Voorkeur voor een andere manier om je huid te reinigen? Gebruik dan de Soothing Face Cleansing Bar (€4,99) uit de ochtendroutine ook ’s avonds. 

Heb je zin in een verzorgend en diep reinigend masker? Verbeter je huidtextuur met het Reviving Glow Mask (€4,99), jouw persoonlijke skin care assistent, geschikt voor alle huidtypen. De ingrediënten laten je huid herleven en stralen. Ze zorgen voor een fris, glad en zacht huidgevoel. Allemaal dankzij de formulering met biologische ananas- en acaïbesextract!

Help je huid herstellen tijdens de nacht met de Recovering Night Cream (€4,99). De crème bevat hibiscusen aloë vera-extract, babassu- en avocado-olie en sheabutter. Heb je een erg droge huid? Dan gebruik je het beste de Restoring Overnight Oil (€6,99) voor het slapen gaan. Deze huidolie, bestaande uit 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, helpt je huid te herstellen en op te laden tijdens de nacht dankzij het ginkgo- en kurkuma-extract.

Tot slot brengt Kruidvat Natures ook nog de Purifying Face Scrub Bar (€4,99) uit voor gebruik een- of tweemaal per week. De bar met abrikozenpit-scrubdeeltjes verwijdert dode huidcellen en zorgt dankzij de formulering met bio melisse- en bio komkommerextract, voor een zuivere en gladdere huid.

Kruidvat Natures Eye Make-up Remover.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Micellar Water.jpg
  • jpg
Kruidvat Reviving Glow Face Mask.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Recovering Night Cream.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Restoring Overnight Oil-2.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Purifying Face Scrub Bar.jpg
  • jpg

Ready, set, shower

Ook voor onder de douche is er een uitgebreide keuze aan Kruidvat Natures producten:

  • Zo reinigen de Refreshing Shower Bar (€3,29) met bio eucalyptus en bio rozemarijn of de Softening Shower Bar (€3,29) met bio perzik en bio arganolie je huid mild en geven ze je dat zachte en frisse gevoel.
  • De Oriental Showergel (€3,29) heeft een heerlijk Oosterse geur met een formulering met bio rose- & bio arganextract, waarmee jouw huid zacht gereinigd en verwend wordt.
  • De Caring Showergel (€3,29) bestaat uit 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong met een basis van bio amandel - & bio mauve-bloemextract.
  • De Refreshing Showergel (€3,29) heeft dan weer een formulering met bio eucalyptus- en bio rozemarijnextract die je huid revitaliseert, en waardoor je je lekker fris voelt.

Kruidvat Natures Shower Bar Refreshing.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Shower Bar Softening.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Caring Showergel.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Refreshing Showergel.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Oriental Showergel.jpg
  • jpg

Natuurlijk ook voor je haar

Kruidvat Natures kent zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om je haar de juiste verzorging te geven. Kies de meest gepaste routine voor jouw haar:

  • Wat extra versterking nodig? De repairing routine helpt je van A tot Z om je haren te herstellen en versterken. Dankzij de ph-neutrale formulering met bio avocado- en bio amandelextract wordt je haar en hoofdhuid intensief gevoed en mild gereinigd. Start met de Repairing Shampoo (€3,99), verzorg je haar vervolgens met de aanvullende Repairing Conditioner (€3,99) en geef je haar die ultieme boost met het Repairing Hair Mask (€3,99).
  • Zoek je meer verzorging? De Hydrating Shampoo (€3,99) en de Hydrating Conditioner (€3,99) zorgen ervoor dat je haren soepel, zacht en glad aanvoelen. Dankzij de formulering met bio olijfolie en bio aloë vera wordt je haar tot in de punten gehydrateerd en ziet het er levendig en gezond uit.
  • Heb je wat minder tijd? Om je haren snel op te frissen, kun je gebruik maken van de Refreshing 2- in-1 Shampoo & Conditioner (€3,99). Deze hydrateert & voedt namelijk tot in de puntjes en is geschikt voor alle haartypen. Ook hier zorgt de ph-neutrale formulering met bio munt - en mangoextract dat je haren worden gereinigd op een milde wijze, zodat ze soepel, zacht en glad aanvoelen.
  • Heb je droog en/of beschadigd haar? Gebruik dan de Repairing Shampoo Bar (€3,99): je haar voelt soepel, zacht en glad aan en heeft een natuurlijke glans. Dankzij de milde formulering met bio avocado-extract en bio amandelextract wordt je haar intensief gevoed en mild gereinigd. Zacht voor haar en hoofdhuid! Aansluitend gebruik je de Repairing Conditioner Bar (€3,99). Je haar voelt zacht en glad aan, heeft een natuurlijke glans en is gemakkelijk doorkambaar. Dankzij de formulering met bio avocado-extract en bio amandelolie wordt je haar sterker en is het beter beschermd. 

Kruidvat Natures Repairing Shampoo.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Repairing Conditioner.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Hydrating Shampoo.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Repairing Hair Mask.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Hydrating Conditioner.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Refreshing 2in1 Shampoo & Conditioner.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Repairing Shampoo Bar.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Repairing Conditioner Bar.jpg
  • jpg

Klaar voor de lente en zomer met Kruidvat Natures

Om het ontharen thuis nog makkelijker te maken, lanceert Kruidvat Natures ook verzorgende ontharingsstrips voor zowel je gezicht (€2,99), als voor je lichaam (€3,49). De ontharingsstrips hebben een basis van bio aloë vera & bio arganolie, waarbij de strips wax bevatten met 100% ingredienten van natuurlijke oorsprong. De duurzame verpakking van deze ontharingstrips is gemaakt van FSC karton en lichter in gewicht.

Kruidvat Natures Ontharing Face.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Ontharing Body.jpg
  • jpg

Tijd voor extra natuurlijke hulp

Kruidvat heeft ook natuurlijke verzorgingsartikelen om je skin care routine af te maken. De Bio Cotton Duo Pads (€1,79) van Kruidvat Natures zijn namelijk gemaakt van katoen afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast heeft Kruidvat Natures ook Bio Cotton Sticks (€1,79) van gerecycled papier en watten van bio katoen.

Kruidvat Natures Bio Cotton Duo Pads.jpg
  • jpg
Kruidvat Bio Cotton Wattensticks.jpg
  • jpg

Natuurlijk verzorgen van je tanden en lippen

Voor het poetsen van je tanden heeft Kruidvat Natures een houten tandenborstel (€2,49) met borstelharen van plantaardige origine. De tandenborstel bestaat uit 99% materialen van natuurlijke oorsprong. De 'chef's kiss' in het Kruidvat Natures assortiment is de Hydrating Lipbalm (€1,79) met een kalmerende werking die ervoor zorgt dat je zachte lippen krijgt.

Kruidvat Natures Tandenborstel_1.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Hydrating Lipbalm_1.jpg
  • jpg

Natuurlijk ook vitamines

Kruidvat Natures introduceert naast skin en personal care producten ook vitamines en voedingssupplementen, die volledig vegan zijn, minimaal 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten en in een verpakking van gerecycled plastic zitten. De producten zijn een goede aanvulling op de dagelijkse voeding. Het gamma bestaat uit zes uiteenlopende producten die de gezondheid op een natuurlijke manier ondersteunen, waaronder Kruidvat Natures Vitamine D3 (€4,49) met 20μg vitamine D uit plantaardige bron. Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van normale botten en tanden, spieren en het immuunsysteem

Verder bestaat deze range uit Kruidvat Natures Prostaat capsules (€9,99), Overgang & Gewichtsbeheersing tabletten (€9,99), Echinacea Forte tabletten (€9,99) en Passiebloem Rust tabletten (€5,99). Tot slot is ook de Kruidvat Natures Magnesium Complex (€7,99) onderdeel van dit assortiment. Dit complex combineert drie goed opneembare vormen van magnesium: magnesiumcitraat, -bisglycinaat en - tauraat. Magnesium helpt vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan een normale spierfunctie.

Kruidvat Natures Vitamine D3.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Prostaat.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Overgang & Gewichtsbeheersing.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Echinacea Forte.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Passiebloem Rust.jpg
  • jpg
Kruidvat Natures Magnesium Complex.jpg
  • jpg

De Kruidvat Natures producten zijn vanaf midden maart beschikbaar bij Kruidvat in de winkels en online. De VMS producten onder Kruidvat Natures zijn beschikbaar vanaf half april. 

Over Kruidvat Nederland

Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks enkele miljoenen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft ruim 1.250 winkels en ruim 25.000 medewerkers. Wij geven invulling aan ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health-, beauty-, en babyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment producten.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Kruidvat Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL