KRUIDVAT UTRECHT ROELANTDREEF IS BESTE KRUIDVAT WINKEL VAN NEDERLAND

PhotoRepublic_Kruidvat_LD_hr_20240111-0496.jpg
  • jpg

Filiaalmanager Esther de Beer: “We hebben natuurlijk ons best gedaan, maar dat we de beste zouden zijn, was een echte verrassing. Ik ben supertrots op mijn team! Zonder onze klanten zijn we nergens, ook zij delen mee in de feestvreugde. Vandaag trakteren we onze klanten op gebak.”

Het team ontving de prijs, tijdens een feestelijke awardshow en feest, van Ed van de Weerd, CEO, en Katinka Ruikes, Director Sales Operations & Innovation Kruidvat Nederland. Ruikes licht toe: “Elk jaar is het weer een enorme puzzel om de beste winkel te kiezen uit bijna 1.000 winkels. Maar het is gelukt: Kruidvat Utrecht Roelantdreef heeft zichzelf en alle andere teams overtroffen! Hier staat een hecht team, dat met enorm veel plezier en gedrevenheid het hele jaar door goed samenwerkt. Ze leggen de lat continu hoger om nog beter te worden. Team Kruidvat Utrecht Roelantdreef maakt het verschil en is een mooi visitekaartje voor de formule. Het team zorgt elke dag van de week voor volle schappen en mooie merchandising. Zo ontstaat er een echte Kruidvat winkel, waar de klant comfortabel kan winkelen en tevreden de winkel verlaat. Filiaalmanager Esther de Beer is een door de wol geverfde manager die vastberaden te werk gaat en in elke uitdaging een kans ziet. Het team is er elke dag voor onze klanten met een glimlach op hun gezicht en ze zorgen ervoor dat iedereen zichzelf kan zijn binnen het team. Ook dat is enorm belangrijk. Team Kruidvat Utrecht Roelantdreef mag de overwinning vieren tijdens een lang weekend in Parijs, inclusief een dag Disneyland."

Over Kruidvat Nederland

Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks enkele miljoenen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft ruim 1.250 winkels en ruim 25.000 medewerkers. Wij geven invulling aan ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health-, beauty-, en babyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment producten.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Kruidvat Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL