De koude, knusse maanden komen er weer aan: maak jouw huis winter-ready met de vernieuwde Home Ambiance collectie van Kruidvat

Alles wat je nodig hebt om jouw huis sfeervol te maken tijdens het najaar

Premium lijn-2.png
  • png

Wil je jouw huis transformeren in een warme, gezellige en stijlvolle plek, nu de koude herfst- en wintermaanden voor de deur staan? De vernieuwde Kruidvat Home Ambiance collectie biedt alles wat je nodig hebt om sfeer toe te voegen aan jouw eigen plek. En er is voor ieder wat wils: van geurkaarsen, roomsprays met refills en geurstokjes tot dinerkaarsen en theelichten. Zelfs onderweg kan jij altijd omringd zijn door een aangename geur! 

Voor de trendsetters
Voor de interieurliefhebber die graag een statement maakt, heeft Kruidvat vier luxere, maar nog steeds betaalbare, geurlijnen met een design dat direct in het oog springt. De lijn bestaat uit geurkaarsen, geurstokjes en een roomsprays waarmee jij je huis kan laten baden in de geur die jou aanspreekt. Deze statementlijn bestaat uit vier varianten: Rosewood DreamPeaceful WoodlandAmber Serenity, en Morning Blossom.

Voor de ultieme sfeermakers

Naast de nieuwe luxere lijn heeft Kruidvat het assortiment met budgetvriendelijke geurproducten voor thuis vernieuwd en aangevuld met producten voor in de auto. Dankzij het neutrale maar elegante design passen deze producten in elk interieur. Ga bijvoorbeeld voor een geurkaars die niet alleen langdurig geur verspreidt, maar ook een warme, sfeervolle uitstraling heeft. Voor een blijvende geurbeleving in huis zijn de geurstokjes ideaal, deze zijn nu ook beschikbaar met een refill. De roomspray doet goed z’n werk als er bijvoorbeeld bezoek over de vloer komt. Nog even snel een lekkere geur verspreiden in huis!

Black line-2.png
  • png

 

De collectie bestaat uit vier geuren: White Musk & Warm VanillaBlack Amber & Ginger LilyViolet & Sandalwood, en Vanilla Spice

Voor dagelijks gebruik

In het najaar kan je huis snel wat donker aanvoelen, maar met sfeerverlichting heb je dat snel opgelost. Kleed je dinertafel gezellig aan met Kruidvat dinerkaarsen of kruip ‘s avonds met een kleedje op de bank en steek de theelichten aan voor een ontspannen sfeer. Naast verlichting is geur ook belangrijk, gebruik daarvoor de geurstokjes - in de zachte geur van Fresh Cotton of Wild Orchid.

Over Kruidvat Nederland

Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks enkele miljoenen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft ruim 1.250 winkels en ruim 25.000 medewerkers. Wij geven invulling aan ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health-, beauty-, en babyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment producten.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Kruidvat Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL