KRUIDVAT FULL & CARE VOLUME BALM MASCARA COMBINEERT VOLUME ÉN VERZORGING VAN DE WIMPERS

Met de lancering van de Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara introduceert Kruidvat een twee-in-één mascara die je wimpers niet alleen volume geeft, maar ze óók meteen verzorgt. De combinatie van alle goede eigenschappen van een mascara met de kenmerken van een (wimper)balm zorgt voor een mooie uitstraling met een goede verzorging als basis. De Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara is bovendien volledig vegan en zowel oftalmologisch als dermatologisch getest.

p1_2.png
  • png

De Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara heeft een rijke formule die voor 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat. Zo geven verzorgende waxes afkomstig van rijst, bessen en carnabau de wimpers een rijke en flexibele film. Daarnaast bevat de mascara vitamine E en sheabutter en plantaardige oliën, zoals amandelolie, jojoba-olie en zonnebloemolie. Dit zorgt dat de Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara de wimpers goed kan voeden, hydrateren en verzorgen. De mascara is hét recept voor volle wimpers met een opvallend volume, die tegelijkertijd natuurlijk zacht en soepel aanvoelen. De 'hourglass' vezelborstel volgt de natuurlijke vorm van je ogen en omhult elk haartje met een flexibele film. De intens zwarte minerale pigmenten zorgen voor een prachtige zwarte kleur die je ogen doen stralen en meer expressie geven. De handige 'click' verpakking maakt het gemakkelijk om de mascara te gebruiken.

De Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara is vanaf 4 oktober voor €6,49 euro verkrijgbaar bij alle Kruidvat-winkels.

p1_3.png
  • png

Over Kruidvat Nederland

Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks enkele miljoenen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft ruim 1.250 winkels en ruim 25.000 medewerkers. Wij geven invulling aan ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health-, beauty-, en babyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment producten.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Kruidvat Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL