KRUIDVAT BREIDT 'SKIN SCIENCE'-ASSORTIMENT UIT MET 45+ LIJN

In navolging van de lancering van Skin Science 30+ en 55+ introduceert Kruidvat nu óók een lijn met huidverzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de rijpere huid vanaf 45 jaar. Kruidvat Skin Science 45+ biedt effectieve en onafhankelijk geteste gezichtsverzorgingsproducten die volledig zijn afgestemd op de behoeften van de huid in de leeftijd tussen 45 en 55 jaar. De nieuwe lijn bestaat uit een verstevigende en liftende dagcrème, nachtcrème, oogcrème en een serum.

p1_2.png
  • png

Kruidvat Skin Science 45+ biedt effectieve, onafhankelijk geteste en bewezen gezichtsverzorgingsproducten afgestemd op de behoeften van de huid in de leeftijd 45-55 jaar. De volledige verzorgingsroutine vermindert de zichtbare tekenen van de overgang op de huid: droogheid, verminderde elasticiteit en stevigheid met als resultaat een verfijnde gezichts- en oogcontour en een gladdere, soepele en goed gehydrateerde huid die natuurlijke frisheid uitstraalt. 

In de nieuwe lijn worden zeer effectieve, innovatieve en optimaal op elkaar afgestemde beauty actives gecombineerd:

  • Feminage werkt actief tegen de zichtbare tekenen van huidverslapping door hormonale veranderingen die gepaard gaan met afname van collageen en elastine.
  • Squalane is al aanwezig in onze natuurlijke talg en zeer compatibel met onze huid en werkt als de huideigen olie. Onze huid herkent deze stof direct en weet hoe deze te gebruiken. Het werkt huidversterkend, verbetert de huid lipide barrière en zorgt voor hydratatie.

Glycoin is bekend van de roos van Jericho. De plant produceert glycoïne als beschermend molecuul en reactiveringsbooster. Het zorgt voor onmiddellijke hydratatie, versterkt de natuurlijke celfuncties en verbetert de elasticiteit van de huid.

Kruidvat Skin Science Revitalizing Firm Day Cream SPF 30 (€8,49)

Kruidvat Skin Science Revitalizing Firm Day Cream verbetert de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Het ingrediënt Feminage werkt actief tegen tekenen van huidverslapping door hormonale veranderingen die gepaard gaan met de afname van collageen en elastine. Daarnaast bevat het SPF30 om vroegtijdige huidveroudering als gevolg van blootstelling aan de zon tegen te gaan. Het vitaminecomplex van niacinamide en pro-vitamine B5 reguleert de vochtbalans, spant de huid voor een gelifte gezichtscontour en een gladde huid, met als resultaat een 24/7 gehydrateerde huid die natuurlijke frisheid uitstraalt.

p2_3.png
  • png

Kruidvat Skin Science Skin Recharging Night Cream (€8,49)

Kruidvat Skin Science Skin Recharging Night Cream helpt bij het herstel van de huid en voedt de huid intensief gedurende de nacht. Naast Feminage bevat de rijke crème sheabutter, jojoba-olie en squalane om de natuurlijke lipidenbarrière te versterken voor een gezonde vochtbalans. Dit heeft een verfijnde gezichtscontour tot resultaat en een gladdere, soepele huid die prettig aanvoelt.

p2_4.png
  • png

Kruidvat Skin Science Firming Smooth Eye Cream (€8,49)

Kruidvat Skin Science Firming Smooth Eye Cream met cafeïne en ogentroost geeft de huid rond de ogen verlichting voor een frisse blik en een uitgeruste uitstraling. Ook deze crème bevat feminage. De crème verstevigt de tere huid rond de ogen en vermindert fijne rimpels voor gladdere oogcontouren. De crème is niet geparfumeerd.

p2_5.png
  • png

Kruidvat Skin Science Redefinition Power Face Serum (€8,49)

Kruidvat Skin Science Redefinition Power Face Serum verbetert de huidelasticiteit en versterkt de huidstructuur. Naast feminage bevat dit serum Glycoin voor een gladmakende en hydraterende werking. Het ondersteunt het regeneratieve vermogen van de huid, verstevigt de huid van de gezichtscontouren en definieert de V-vorm van het gezicht.

Kruidvat Skin Science Beautifying Tanning Drops & Correcting Brightening Serum (€8,49)

Naast de productlijnen die speciaal zijn afgestemd op specifieke leeftijdsgroepen, wordt Kruidvat Skin Science uitgebreid met effectieve concentraten voor oplossingen voor alle leeftijden. De nieuwe Skin Science Beautifying Tanning Drops en Correcting Brightening Serum kunnen eenvoudig in de dagelijkse routine worden ingepast. Deze producten kunnen worden gecombineerd met de dagelijkse dagcrème, nachtcrème of serum. De producten werken effectief op het natuurlijk proces van de huidpigmentatie voor een stralende huid.

Kruidvat Skin Science Correcting Serum Brightening (€9,99)

Kruidvat Skin Science Correcting Serum Brightening vermindert de grootte en kleur van pigmentvlekken die zijn veroorzaakt door zon, veroudering en hormonale invloeden. Het brightening complex heeft een pigment remmende werking, waardoor vlekjes geleidelijk lichter worden en in grootte afnemen. Ook helpt het nieuwe vlekjes voorkomen. Niacinamide en peptiden hydrateren de huid en zorgen voor een gladde, egale en heldere teint.

Kruidvat Skin Science Beautfying Drops Tanning (€9,99)

Kruidvat Skin Science Beautifying Drops Tanning stimuleert het natuurlijke proces van huidpigmentatie voor een gladde, egale stralende bruine teint. Het bevat een drievoudige bruinversneller voor een bruine gloed dankzij gekleurde pigmenten. Na ongeveer twee uur wordt de zelfbruinende werking zichtbaar. Na verloop van tijd wordt ook het aanmaken van melanine - het natuurlijk pigment dat onze huid een bruine kleur geeft - bevorderd.

De Kruidvat Skin Science 45+ producten en Kruidvat Skin Science Correcting Serum Brightening zijn vanaf nu beschikbaar in alle Kruidvat winkels en op www.kruidvat.nl. De introductie van Kruidvat Skin Science Beautfying Drops Tanning volgt medio december

p3_6.png
  • png
p3_7.png
  • png

Over Kruidvat Nederland

Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks enkele miljoenen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft ruim 1.250 winkels en ruim 25.000 medewerkers. Wij geven invulling aan ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health-, beauty-, en babyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment producten.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Kruidvat Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL