KRUIDVAT DERMA: VERZORGING VOOR DE GEVOELIGE, DROGE EN GEIRRITEERDE HUID

Een gezonde huid voor iedereen

Kruidvat introduceert Kruidvat Derma: een nieuwe lijn met huid- en haarverzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor de (zeer) droge, gevoelige en snel geïrriteerde huid. De producten helpen de huidbarrière te herstellen en versterken. Bovendien zijn ze klinisch getest. De bewezen effectieve en milde ingrediënten zijn volledig afgestemd op de behoeften van de huid die extra aandacht nodig heeft.

Modelbeeld Kruidvat Derma.jpg
  • jpg

Iedere huid verdient een goede verzorging, zeker als het gaat om een (over)gevoelige huid. Kruidvat lanceert daarom Kruidvat Derma: een lijn met ondersteunende huid- en haarverzorgingsproducten. Veelvoorkomende problemen zijn een gevoelige, onrustige of vlekkerige huid. Kruidvat wil met de introductie van Kruidvat Derma deze producten betaalbaar en toegankelijk maken voor iedereen met dit probleem, want met een gezonde en stralende huid voel je je zelfverzekerder.

 

Een gezonde huid voor iedereen

Kruidvat Derma biedt een ruime keuze uit verzorgingsproducten. De producten bevatten het 3 ceramide complex die de huidbarrière helpt te herstellen en versterken. De effectieve en milde ingrediënten kalmeren, verzorgen en versterken de (zeer) droge, gevoelige en geïrriteerde huid. De producten bevatten RSPO palmolie, geen parfum en zijn vegan gecertificeerd. Het resultaat is een gezonde huid die weer elastisch en gehydrateerd is.

CleanShot 2023-12-04 at 18.14.29@2x.png
  • png

De Kruidvat Derma verzorgingslijn bestaat uit de volgende producten:

Kruidvat Derma Hydraterende Reinigingslotion 5,99 euro

Kruidvat Derma Hydraterende Dagcrème SPF 30 7,49 euro

Kruidvat Derma Voedende Gezichtscrème 6,99 euro

Kruidvat Derma Hydraterende Bodycrème   4,99 euro

Kruidvat Derma Herstellende Handcrème     3,99 euro

Kruidvat Derma Doucheolie 5,99 euro

Kruidvat Derma Kalmerende Shampoo 4,99 euro

Kruidvat Derma Kalmerende Hoofdhuidbehandeling. 4,99 euro

De Kruidvat Derma  producten zijn vanaf 6 november verkrijgbaar in alle Kruidvat winkels en op kruidvat.nl/derma

CleanShot 2023-12-04 at 18.14.43@2x.png
  • png

Over Kruidvat Nederland

Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks enkele miljoenen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft ruim 1.250 winkels en ruim 25.000 medewerkers. Wij geven invulling aan ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health-, beauty-, en babyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment producten.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Kruidvat Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL