Poetsen zonder plastic met tandpasta van SMYLE

Het duurzamere tandpastamerk is vanaf volgende week verkrijgbaar bij Kruidvat

Kruidvat introduceert een nieuwe toevoeging aan haar assortiment: tandpastatabletten van SMYLE. De tabletten bieden een milieuvriendelijker alternatief voor traditionele tandenpoetsmiddelen. SMYLE streeft ernaar om plasticvrij tandenpoetsen de standaard te maken. Vanaf 13 mei zijn deze innovatieve tabletten verkrijgbaar bij geselecteerde Kruidvat winkels en online op Kruidvat.nl.

SMYLE2.jpg
  • jpg

Tandpasta tabletten

De tabletten, gecreëerd met enkel natuurlijke ingrediënten zoals gist en stevioside, worden kort fijngekauwd waarna het poetsen kan beginnen. De tabletten worden verkocht in glazen flesjes en de papieren navulverpakkingen zijn volledig plasticvrij. “Bij Kruidvat willen we gezond, mooi en goed voelen bereikbaar maken voor iedereen. En onze klanten daarbij helpen een duurzamere keuze te maken”, zegt Robert van den Haak, Trading manager van AS Watson Benelux, waar Kruidvat onder valt. “We zijn dan ook blij dat we onze klanten nu kennis kunnen laten maken met de duurzamere tandpasta van SMYLE.”

The Green 5

De SMYLE producten sluiten naadloos aan bij The Green 5 van Kruidvat: een initiatief om meer duurzamere producten aan te bieden. Inkopers van Kruidvat kunnen met vijf belangrijke aandachtspunten, zoals de mate waarin de verpakking van een product kan worden hergebruikt en of een product bijvoorbeeld microplasticvrij is, het gesprek met leveranciers aan over nieuwe producten. Dergelijke producteigenschappen spelen een rol in de keuze of een product wordt toegevoegd aan het assortiment van de voordeeldrogist.

 

De producten van SMYLE tandpasta passen dan ook goed in het assortiment van Kruidvat.

“Geweldig dat we samen met Kruidvat plasticvrije mondverzorging toegankelijk kunnen maken voor iedereen. Crush, Brush & SMYLE” zegt Almar Fernhout, founder van SMYLE.

Het flesje SMYLE Tandpasta Tabs Fresh Mint wordt verkocht voor €5,99 en de SMYLE Refill Tandpasta Tabs Fresh Mint voor €5,25. De twee producten zijn vanaf maandag 13 mei in 300 Kruidvat filialen en online verkrijgbaar op kruidvat.nl.

Over Kruidvat Nederland

Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks enkele miljoenen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft ruim 1.250 winkels en ruim 25.000 medewerkers. Wij geven invulling aan ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health-, beauty-, en babyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment producten.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Kruidvat Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL