ONTDEK DE TRENDS VAN HET NIEUWE BEAUTYSEIZOEN MET KRUIDVAT

clean girl.jpg
  • jpg

De nieuwste beautytrends spot je niet langer op de catwalks, maar op TikTok en Instagram waarbij content creators de bron bij uitstek zijn om trends te voorspellen. Daarom werkte Kruidvat voor hun 2024 beauty trend update samen met verschillende creators in de beautywereld - waaronder Daphne Hardijzer - en verzamelden ze de leukste trends voor komend seizoen. Kruidvat legt de trends helder uit, zodat deze voor iedereen bereikbaar worden. Daarnaast laten ze zien hoe je concreet aan de slag gaat om helemaal ‘on trend’ te zijn op een voordelige manier. Zo kan iedereen de beautytrends volgen, want iedereen wil zich mooi en goed voelen!

#1 CLEAN GIRL TO MOB WIFEVAN NATUURLIJKE MAKE-UP, NAAR MAKE-UP DIE SCHREEUWT

De clean-girl look, die focust op natuurlijke schoonheid met minimale make-up, was helemaal hot in 2023. In 2024 gaat de clean-girl look hand in hand met de #MobWifeAesthetic (deze trend  belichaamt de gedurfde look van iconische maffia-vrouwen). Deze twee trends zijn dan ook enorm populair op sociale media en met enkele producten switch jij van een easy clean-girl look, naar je Mob Wife Era (glamoureuze en opvallende levensstijl). Verwacht een overdaad aan kleurrijke eyeliners, opvallende oogschaduwpaletten die knallen van pigment, en de terugkeer van flamboyante lippen. Een ding is duidelijk: hoe meer, hoe beter, en elke look is een moment om te experimenteren en vooral enorm veel plezier te hebben. 

CREËER DE LOOK

Stap moeiteloos over naar ‘MOB WIFE’ met Kruidvat's essentials die je look in no-time van 'meh' naar 'wow' tillen. Start met de Kruidvat Dreamy Glow Gel-Cream Blush voor die instant frisse blos. Voeg daar een swipe van de Kruidvat Blushing Beauty 020 Charming Berry Lip & Cheek Balm aan toe voor een opvallende blush op je wangen en lippen. Elevate your look door je jukbeenderen, neus en kaaklijn extra aan te zetten met de Kruidvat Liquid Contour. Ook je ogen mag je bij deze trend in de verf zetten. Hoe? Met het Kruidvat Glam Like This 010 Smokey Gold Eye Shadow Palette, gevuld met gepigmenteerde statement kleuren.   De Kruidvat Gleam Touch 010 Icy Queen Cream Eyeshadow geeft je dan weer die extra sparkle. Het Kruidvat Go Magic Oogpoltlood zorgt vervolgens voor een diepe, intrigerende blik, versterkt door de Kruidvat Lash Lifting Lengthening Mascara voor lashes for days (eindeloze wimpers). Voor een extra smokey look, breng je het Go Magic Oogpotlood ook onderaan de waterlijn aan en blend je dit uit voor extra Mafia Chic vibes (Mob Wife aesthetics). Geef je wenkbrauwen een gepolijste vorm en definitie met de Kruidvat Arch Perfector Micro Pen en houd alles netjes op zijn plek met de Kruidvat Shape Up Brow Lamination. Een punchy lipcombo kan bij deze Mob Look natuurlijk niet ontbreken en daarvoor breng je met de Kruidvat Show Off Colors Lip Pencil een rode basis en eindig met een laagje High Gloss 010 Sparkling Glacier Plumping Lip Smoothie voor de ultieme power pout (een krachtige, opvallende liplook)!

#2 GLOWY ON THE GONATUURLIJKE GLANS OP JE HUID, DIE BLIJFT VOOR AL JE ACTIVITEITEN

Zeg vaarwel tegen je time-consuming make-up look - met eindeloze stappen in je make-up routine - en hallo tegen de easy beautyrevolutie waar je huid zo naar gesnakt heeft! Met de opkomst van 'Skin-Glowing Beauty’, is het tijd om je huid te behandelen met vloeibare beauty staples (essentiële, tijdloze make-up- en huidverzorgingsproducten die de basis vormen van elke beautyroutine) die je huid niet alleen verzorgen, maar ook transformeren met een snelle swipe, tap of blend. Deze vloeibare wonderen geven je die "Ik heb net acht uur slaap gehad, drink mijn water"-uitstraling zonder het gedoe van een volledige make-up routine. Daarnaast zijn ze perfect voor snelle touch-ups, of je nu tussen Zoom calls zit of een selfie sessie houdt tijdens golden hour.

CREËER DE LOOK

Met deze toppers van Kruidvat eigen merk til je je beautyroutine naar een hoger niveau en zet je volop in op een quick glowy look voor elke dag! Je go-to basis is de Kruidvat Derma Dag- en Nachtcrème die je huid voedt en zorgt voor een everyday flawless base (elke dag fris en verzorgd). In combinatie met de Catrice Prime and Fine Multitalent Fixing Spray creëer je de perfecte basis van je look. Dit wonder in een flesje bereidt je huid niet alleen voor op de rest van je routine, maar zorgt er ook voor dat je glow de hele dag blijft zitten. Een frisse start en een langdurige finish? Check! Vervolgens is de Kruidvat Magical Blur Primer jouw geheime wapen voor een flawless (vlekkeloze) huid die aanvoelt als zijde. Poriën en fijne lijntjes? Die blur (werk) je gewoon weg! 


Nu is het tijd voor wat kleur. De Kruidvat Sunny Side Up 010 Dewy Sun Matte Liquid bronzer geeft je die perfecte sunkissed look, alsof je net terug bent van vakantie. Voor een blosje op je wangen en lippen, grijp je dan weer naar de Kruidvat Blushing Beauty Lip & Cheek Balm 020 Charming Berry. Deze multitasker (multifunctioneel product) is perfect voor een snelle touch-up, waar je ook bent, en geeft je een instant healthy glow. Highlight aansluitend jouw beste kenmerken met de Kruidvat Star Glow Liquid Highlighter. Een paar druppels van dit vloeibare goud op je jukbeenderen, en je straalt als nooit tevoren. Vergeet tot slot je lippen niet te verwennen met de Kruidvat Lip Lovies 10 Touch of Pink Blushing Lip Oil. Deze hydraterende olie geeft je lippen een subtiele kleur en maakt ze onweerstaanbaar zacht. Zo creëer jij in enkele stappen de perfect glass skin (natuurlijk stralende huid).

#3 SUBTLE MAKE UP FOR MEN

SUBTIELE MANNENVERZORGING

Geïnspireerd door de groeiende beweging van mannen die make-up omarmen als een verlengstuk van hun persoonlijke verzorging, omarmt deze trend mannelijke schoonheid in al zijn facetten. De kunst van deze trend is om met producten te werken die zo subtiel zijn dat je ze nauwelijks opmerkt, terwijl ze toch je beste kenmerken benadrukken. Denk hierbij aan creamy formules en skincare-helden. En nee, je hoeft geen uren voor de spiegel te staan om dit voor elkaar te krijgen. De ‘Well (Subtle) Groomed’-trend draait allemaal om minimal effort, maximum results

CREËER DE LOOKMet de onderstaande Kruidvat beautyproducten is het gemakkelijk  om die natuurlijk verzorgde vibe te krijgen, zonder dat het lijkt alsof je er uren aan hebt besteed. Start je routine met de Catrice Prime and Fine Multitalent Fixing Spray, die niet alleen je huid wakker maakt, maar ook de perfecte basis legt. Vervolgens zorgt de Kruidvat Magical Blur Primer ervoor dat je huid er glad en onberispelijk uitziet, door fijne lijntjes en poriën slim te vervagen. 
Geef je wenkbrauwen een subtiele boost met het Kruidvat Brow Perfect Ultra Slim Eyebrow Pencil gevolgd door een swipe van de Kruidvat Made to Stay 010 Transparant Fixing Eyebrow Gel om je wenkies on fleek (netjes in vorm) te houden. Met een klein beetje Kruidvat Stay With Me Concealer werk je dan weer onvolkomenheden en donkere kringen weg, zonder dat het te opvallend is. Wat betreft de shade (kleurtint) van je concealer, kan je het beste gaan  voor dezelfde tint als je huidskleur in plaats van een lichtere variant om een zo natuurlijk mogelijke look te creëren. Enkele druppels van de  Kruidvat Star Glow Liquid Highlighter op de jukbeenderen zorgen voor die gezonde glow. Sluit af met de Kruidvat Prime and Fine Multitalent Fixing Spray om je look vast te zetten en ziezo, je bent klaar!

 

Wil je alle beautyproducten in één overzicht zien? Je vindt de producten hier

Over Kruidvat Nederland

Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks enkele miljoenen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft ruim 1.250 winkels en ruim 25.000 medewerkers. Wij geven invulling aan ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health-, beauty-, en babyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment producten.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Kruidvat Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL